15 étel, amit nem szabad a fagyasztóban tárolni – I. rész
A fagyasztó nagyszerű eszköz, de nem minden élelmiszerhez ideális, mivel használata után ételeink sokszor ehetetlen állagúvá válnak, sőt néha egészségügyi kockázatot is rejtenek.
Tej
Felolvasztva vizes darabokra esik szét, nem túl étvágygerjesztő! Minél magasabb a zsírtartalma, annál jobban szétesik.
Krumpli
Magas a víztartalma, így a nyers burgonya fagyasztás után pépes, puha lesz , főtten fagyasztva már nem olyan vészes.
Olajban sült ételek
Fagyasztás után elveszítik roppanósságukat és csak puha, pépes, sült ételek maradnak.
Tojás
Héjában tilos! Felverve, légmentesen záródó edényben, már oké!
Lágy sajtok
Fagyasztás után itt is csak vizes csomók maradnak, szinte ehetetlen.
Következő posztban folytatom a tizenötös listát. Kövess be és nézd meg!