Oxigénnel dúsított ásványvíz mátrai forrásvizekből

Ez a két alaptény bizonyítja, hogy a szervezet működését leginkább a víz minősége és mennyisége határozza meg. Amikor a víz vegyi- vagy más idegen anyagokkal szennyezett, akkor, belépve a sejtekbe, megváltoztatja a szerkezetüket, ez viszont a DNS változásához vezethet. Így indul meg a a szervezet öregedéséhez, illetve sok betegség kialakulásához vezető folyamat.

Oxigénnel dúsított ásványvíz mátrai forrásvizekből

A mátrai forrásvizekből készült oxigénnel dúsított ivóvíz hétszer több oxigént tartalmaz, a városi vizek, egyéb palackozott vizek és üdítő italok oxigén tartalmához képest. A módszer titka abban áll, hogy az ivóvizet kombináljuk az oxigénnel, két létfontosságú elemet vegyítve össze. A természetes mátrai források összegyűjtött vizét egészségügyi tisztaságú molekuláris oxigénnel dúsítjuk. Az eljárás során ionfizikai kötés alakul ki a víz és az oxigénmolekulák között.

A megivott oxigénes víz és a molekuláris oxigén a gyomor és bélnyálkahártyán keresztül felszívódva a véráramon keresztül jut a szövetekbe, izmokba, valamint a létfontosságú szervekbe.

A helytelen életmódunk miatt sajnos a vérünk oxigénszintje a kívánatos szint alatt marad. Mivel az oxigénnel dúsított víz serkenti a sejtek anyagcseréjét, a méregtelenítés létrejöttét, ezért segítséget nyújthat a fölös kilóktól való megszabadulástól. Ha nem tervezett a fogyókúra, a forrásvíz segítségével akkor is lehetőségünk van fogyni. Az oxigénnel dúsított ásványvíz fogyasztása által a figyelemösszpontosító képességünk növekszik, hosszabb utat képesek ívagyunk megtenni pihenés nélkül, valamint kevésbé érezzük fáradtnak magunknak.

Mindezek a kedvező élettani hatások akkor lépnek fel, ha rendszeresen, lehetőleg naponta iszunk megfelelő mennyiségű oxigénnel dúsított vizet, amelynek semmilyen káros mellékhatása nincs, nem doppingszer, és mennyiségi korlátozás nélkül fogyasztható.

Lúgos víz:

Orvosi kutatások bizonyítják, hogy a szervezet savtúltengését rendszeres lúgos víz fogyasztásával helyre lehet állítani, mely legtöbb esetben a kialakult betegségeket inaktiválja, ráadásul napokon belül a közérzetet is helyreállítja.

Többhetes, rendszeres fogyasztásánál már látható változásokat is eredményezhet, mivel a pH háztartás helyreállásával az emésztés visszaáll a megfelelő mechanizmusába, ezért nem engedi a felesleges zsírsavakat felhalmozni, hanem hatékony működésével lebontja, semlegesíti azokat.